اگر قصد دارید مطلع شوید کلا فینگر فود چیست ضروری است بسیار راحت بیان کنیم لقمه های نان و پنیر و گردو که مادرتان برای شما اماده می کرد سبکی از فینگرفود است ، در اصل فینگرفودها تکه های کوچک و تهیه شده غذا ، دسر ، شیرینی ها اند که جهت پذیرایی در ضیافت ها اماده می شوند و در اختیار مهمان ها قرار داده می شود. در این مطلب هم در خصوص این سبک خوراکی ها در ضیافت ها و جشن ها و تولد ها پرداخته ایم که می توانید از ان ها ایده بگیرید . با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید که قصد داریم فینگر فود ساده برای مهمانی به شما اموزش دهیم .

فینگر فود چیست؟

در واقع کلمه فینگر فود به معنی لقمه ی دستی است . لقمه ای که در دست مهمان میل می گردد ، نه بر میز غذا خوری یا سفره .

لقمه دستی همان خوراک انگشتی یا فینگر فود

به هر سبک مواد غذایی می گویند که به طریقی پخته و تهیه می گردد که به سهولت با دست می توان ان را خورد . خوراکی های انگشتی نقطه مقابل خوراک های کامل هستند که اصولا برای میل کردن آنها لازم است از چاقو، چنگال، قاشق یا هر نوع کارد و چنگال بهره مند شویم . در بعضی از اداب و رسوم ها ، غذاها معمولا دائما با دست میل می شوند . مواد خوراکی که اصولا همیشه با دست میل می شوند؛ مانند خوراکی های اتیوپی در نان اینجرا گذاشته شده و میل می‌شوند. در جنوب آسیا هم میل کردن خوراکی اکثر با دست انجام می شود. خیلی از خوراکی های بیرونی و فست فود از سبک خوراکی های دستی به حساب می ایند. فینگر فود ها به خوراکی های لقمه ای و غذا های انگشتی و سرپایی و … مشهور اند . طریقه اماده شدن فینگر فود ها در خانه به سهولت شدنی است . تنها لازم است شما به قدری شکیبایی و حوصله و نوع اوری داشته باشید.

طریقه اماده شدن انواع فینگر فود نو جهت مهمانی و جشن تولد

 

چگونه فینگرفود های ساده اماده کنیم ؟

 

۱-از سیخ های چوبی بهره مند شوید .

بر روی سیخ چوبی قسمت هایی از گوجه ، خیار شور ، کالباس ، نان تست قرار دهید.
یا روی سیخ چوبی قسمت هایی از قارچ ، مرغ سرخ شده و گوجه گیلاسی قرار دهید .
یا حتی می توانید قسمت های از میوه های فصل را به تکه های برابر مکعب مکعب تبدیل کنید و روی سیخ چوبی بگذارید . قسمت های مکعبی شده سیب زمینی سرخ کرده ، سوسیس سرخ شده و سبزیجاتی مانند کلم بروکلی و گوجه گیلاسی هم یک انتخاب بسیار خوب است .
ماکارونی شکلی ، قسمت های کوفته قلقلی های کوچک نخود فرنگی یا فلفل دلمه و قارچ هم ترکیب جالبی برای لقمه دستی است .

۲- نان تست را به کار برده و کاناپه درست کنید .

قسمت هایی از نان باگت را برش دهید و بر آن پنیر و تکه هایی از خیار ، گوچه گیلاسی و چند برگ ریحان قرار دهید .
ساندیچ مرغ درست کنید این گونه که : یک تکه نان مربعی ، سس مایونز ، مرغ ریش ریش ، ذرت و کاهو و مجدد یک لایه نان مربعی بگذارید.
نان های تست را به شکل مربع های کوچک برش دهید و سپس بر برخی از آنها کشک بادمجان با ریحان قرار دهید و با کشک شبیه خامه زینت دهید.
بر سایر نان ها که به شکل مثلثی برش زده اید سالاد الویه بریزید و با سس مایونز و نخود سبز و خیار شور مزین نمایید.
ساندویچ های کالباس با نان های تست تهیه کنید سپس به تکه های کوچک به سایز یک لقمه برش دهید و با گوجه گیلاسی تزیین کنید .
به غیر از ان نان از لایه های نازک کدو و بادمجان و لایه های لازانیا هم جهت تهیه کاناپه بهره مند شوید .
بر سیخ های چوبی می توانید فلافل با خیار شور و گوجه گیلاسی و نان تست قرار دهید که هم کار بسیار خوبی است .

۳-فینگرفود های لیوانی

بسیاری از دسر ها مانند اقسام گوناگون ژله و کرم کارامل و ترامیسو را در لیوان ها یا جام های کوچک با جنس طلق می توان به اندازه مهمان ها اماده کرد.
میتوانید داخل کاسه ها یا لیوان های کوچک خوراکی های آبدار مانند اقسام گوناگون سوپ و آش و کوفته قلقلی و شله زرد و حلیم بادمجان قرار دهید .
یک عقیده مطلوب قرار دادن سالاد ماکارونی در لیوان های کوچک و به اندازه مهمان ها است .
لیوان های پر از چیپس ، پفک یا پفیلا یک مورد مطلوب جهت پذیرایی در ضیافت ها مخصوصا تولد است .
قادر هستید خوراکی هایی مانند پاستا ، بیف استراگانوف و اسپاگتی را در کاسه های کوچک قرار داده و مزین نمایید .
اقسام گوناگون نوشیدنی های اماده شده در منزل مانند آب هندوانه ، هویج بستنی ، موهیتو و شربت های سنتی را به این شکل در لیوان های کوچک قرار دهید .
قادرید با شکیبایی با نصف سیب تخلیه شده ، پرتقال تخلیه شده ، نارگیل تخلیه شده لیوان یا کاسه بکر تهیه کنید و با ژله یا آبمیوه مملو نمایید.

۴- ساندویچ های کوچک درست کنید .

با بهره گیری از نان های باگت کوچک ساندیچ همبرگر در اندازه های کوچک اماده کنید .
ساندویچ های کوچک الویه مطلوب ترین و شیک ترین گزینش برای جشن تولد هستند .
با بهره گیری از دو ورق نان تست اسنک اماده کنید و برای ضیافت ها استفاده نمایید .
اقسام گوناگون سمبوسه یا پیرشکی گوشت و سیب زمینی و سبزیجات در اصل ساندویچ های کوچکی اند که سرخ شده یا در فر تهیه می شوند .
با بهره گیری از نان لواش ، پنیر ، گردو خرد شده و سبزی تازه رولت شده نان و پنیر و سبزی اماده کنید و از مهمان هایتان با لقمه های بهداشتی وسلامت پذیرایی نمایید.
جهت اماده کردن ساندویچ های کوچک سالم در منزل انتخاب هایی مانند کوکو سبزی ، فلافل خانگی بسیار عالی هستند .

 

دسر سرای حاتمی آماده ارائه انواع 

فینگر فود در اصفهان و پذیرش 

سفارش دسر در اصفهان می باشد . حتما فینگر فودها و دسر های دسر سرای حاتمی رو امتحان کنید ما برای شما لحظات لذت بخشی رو تدارک می بینیم.


منبع : 

https://hatamidessert.com


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها